Központi vízkárelhárítási bejelentések: +06 96 500 000
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +06 96 500 000

Kiemelkedő és példamutató munkája elismeréséül főigazgatói tárgyjutalomban részesült Varga Tamás, a Közbeszerzési Önálló Csoport közbeszerzési referense 2024. március 15. Nemzeti Ünnepünk alkalmából

Varga Tomi

Tamás 2010-ben lépett a vízügyi szolgálatba, ahol az igazgatóság központjában közbeszerzési ügyintézői munkakörben tevékenykedik. Építészmérnöki alapvégzettsége mellé közbeszerzési referens képzettséget szerzett.  Az eltelt közel másfél évtizedben folyamatosan fejlődve, nagy önállósággal végezte munkáját, amely kiterjed az egyedi beszerzési igények kezelésén túl a központosítás alá került termékek és szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyekre, mint a tervkészítés, igénybejelentés és megvalósítás és a kapcsolódó adatszolgáltatások elkészítése is. Munkájában jól hasznosítja műszaki ismereteit és gyakorlatias gondolkodását.

Munkáját elkötelezettség, rugalmas problémamegoldás és jó kezdeményező készség jellemzi, amely a szűken vett munkakörén kívül felvállalt feladatai során is megmutatkozik.  Az elmúlt időszak jelentősebb feladatai közül kiemelendő az ÉDUVIZIG központi székháza felújítási tervezése, valamint a Rábai Szakaszmérnökség új központjának tervezési feladatai során végzett szakmai munkája.

A vízkárelhárítási feladatokban műszaki irányítóként, ill. szakasz védelemvezető-helyettesként számos alkalommal eredményesen vett részt az igazgatóság és a KÖTIVIZIG területén is. Munkakapcsolatai szervezeten belül és kívül is kiemelkedők.

 

Tamásnak ezúton is gratulálunk!