Központi vízkárelhárítási bejelentések: +06 96 500 000
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +06 96 500 000

Dénesné Érseki Gabriella, Vízvédelmi és Vízgyűjtő- gazdálkodási Osztály felszíni vízkészlet-gazdálkodási referense kiemelkedő és példamutató szakmai munkájának elismeréséül főigazgatói oklevél kitüntetésben részesült a Víz Világnapja alkalmából

Dénesné Gabica
Gabriella gyetemi tanulmányait Temesváron végezte, amit az is nehezített, hogy nem az anyanyelvén tanult. Diplomáját honosította, a különbözeti vizsgákat a Budapesti Műszaki Egyetemen tette le sikeresen. Szakmailag folyamatosan képezi magát.
Kezdetben vízrajzi munkakörben dolgozott, majd felszíni vízkészlet-gazdálkodó lett. Igyekezett, igyekszik mindkét szakterületen több munkafolyamatban részt venni, megtanulni, gyakorlatot szerezni. Ennek köszönhetően jól átlátja a szakterületeket, összefüggéseket és ezért az általa végzett feladatokban nagyon körültekintően jár el. Sokoldalúan lehet foglalkoztatni a különböző feladatokban: VGT-vel kapcsolatos feladatok, VIZEK használat, vagyonkezelői nyilatkozatok, vízrajzi adatfeldolgozás, Q-H görbék, hidrológiai előrejelzés, stb. Neki köszönhető a felszíni vízkészlet-gazdálkodáshoz szükséges nyilvántartások vezetése az igazgatóságunknál. Lelkiismeretesen végzi a felszíni vízhasználatok felügyeletét (OSAP bejárások), kiválóan kommunikál, tartja a kapcsolatot a vízhasználókkal, jól felkészült, szakmai tapasztalattal rendelkező, elkötelezett vízügyi munkatárs. Jól tud csapatban dolgozni, együttműködni a kollégákkal osztályon belül és a társosztályokkal is. Feladatait nagy szorgalommal és odafigyeléssel teljesíti. Számítanak rá az országos hidromorfológiai munkacsoportban is.
 
Gabriellának ezúton is gratulálunk!