Díj a vízügyi szolgálatért

Igazgatóságunk 2015-ben hozta létre az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat, melynek átadására minden évben az Évzáró Igazgatói Értekezleten kerül sor. A díjat mindig két munkatársnak ítélik oda dolgozói javaslatok elbírálása alapján, mellyel a vezetőség a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységet és teljesítményt jutalmazza.

2019. december 18-án Tardos András felszín alatti vízkészlet-gazdálkodási referens és Orbán Sándor gátőr (Hansági Szakaszmérnökség) vehette át az oklevelet és a díjat szimbolizáló bronzérmet Németh József igazgatótól Győrben az alábbiakban ismertetett eredményeiért:

Tardos András 20 éve tartó folyamatos felkészültséggel, nagy szorgalommal és teherbírással, megoldásorientált munkájáért, ügyfélbarát, segítőkész magatartásáért, a kapcsolódó szakterületeken szerezhető tudásra való nyitottságáért, összességében kimagasló szakmaszeretetéért, lojalitásáért és az igazgatóság iránti elkötelezettségéért.

Orbán Sándor közel 40 éve tartó lelkiismeretes, magas színvonalon végzett széleskörű területismerettel rendelkező gátőri munkájáért, a gépesített földműfenntartás szervezésében, irányításában és hatékonyságának kialakításában tanúsított kimagasló munkavezetői tevékenységéért, a közfoglalkoztatási program gyakorlati bonyolításában nyújtott kiemelkedő teljesítményéért, saját és társigazgatóságoknál vízkárelhárításban tanúsított példaértékű hozzáállásáért és munkavégzéséért.

Ezúton is köszönjük a kollégák színvonalas teljesítményét és gratulálunk az elismeréshez!