Az Észak-dunántúli Vízügyért Díj átadása

A 2021. december 20-án megtartott ünnepélyes Évzáró Igazgatói Értekezleten Németh József igazgató átadta az elismeréseket az Észak-dunántúli Vízügyért Díj kitüntetettjeinek.

A díjat idén már 7. alkalommal osztottunk ki a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységért és teljesítményért, dolgozói javaslatok alapján. Az oklevelet és bronzérmet az alábbi két kollégánk vehette át:

Baranyai Gyula, szivattyútelepi főgépész (Hansági Szakaszmérnökség) a 30 éves odaadó, lelkiismeretes és precíz fizikai munkavégzéséért, a szakaszmérnökség feladataiban betöltött meghatározó szerepéért, a belvízvédekezésben és a szivattyúüzemeltetésben nyújtott kimagasló teljesítményéért, valamint az úszókaszálás szakaszmérnökségen történő meghonosításáért.

Csapó János, területi felügyelő (Rábai Szakaszmérnökség) a szakaszmérnökségen 40 éve folytatott aktív üzemeltetési, fenntartási, és beruházási feladataiért, saját és társvizignél végzett kiváló védekezési munkájáért, új technológiák bevezetése és alkalmazása iránti fogékonyságáért, összességében szakmaszeretete és hozzáértése révén a legmagasabb szintű műszaki igényességgel végzett munkájáért.

Ezúton is köszönjük a kollégák színvonalas teljesítményét és gratulálunk az elismerésekhez!